انواع خطاهای وردپرس

در این پست خواهیم خواند

انواع خطاهای وردپرس ممکن است که برای سایت شما دردسر ساز شود. سعی کرده ایم در این صفحه شما را با مهمترین ارور های وردپرس که اکثر سایت ها با آن روبرو می شوند آشنا کنیم. همچنین نحوه رفع آنها را هم به صورت کامل، کوتاه و مختصر فرا خواهید گرفت. مطالعه کامل و دانستن اطلاعات گفته شده در این صفحه برای هر فردی که کار طراحی سایت را انجام می دهد یا حتی سایت وردپرسی دارد می تواند در آینده مشگل گشا شود.

علت خطای “یک خطای مهم در این وب سایت رخ داده است”

خطای “یک خطای مهم در این وب سایت رخ داده است” به این معنی است که یکی از کد های سایت شما به درستی اجرا نشده و این امر باعث از دسترس خارج شدن سایت شما گردیده است. معمولا این اتفاق زمانی رخ میدهد که شما یک افزونه یا قالبی را در سایت خود نصب کرده اید و این افزونه یا قالب دارای کدی بوده که امکان اجرای آن در سایت شما وجود نداشته است. در برخی از اوقات ممکن است که این خطا روی کل سایت شما تاثیر بگذارد و در برخی از مواقع نیز ممکن است تنها روی برخی از صفحه های سایت این پیام خطا را مشاهده کنید.

از دلایل مهم برای این عدم اجرای کد می توان به ایراد در آن افزونه یا قالب و حتی تداخل افزونه های سایت با یکدیگر اشاره کرد. بهترین راه حل برای پیدا کردن علت این خطا این است که شما در داخل هاست خود فایل error.log را باز کنید و متن خطایی که در انتهای آن نوشته شده است را مطالعه کنید تا ببینید که چه افزونه یا پوسته ای باعث بروز این مشکل شده است. این فایل معمولا در همان مسیری است که شما سایت وردپرسی خود را در آنجا نصب کرده اید.

علت خطای "یک خطای مهم در این وب سایت رخ داده است"
علت خطای “یک خطای مهم در این وب سایت رخ داده است”

در برخی از مواقع هم ممکن است که شما بروزرسانی خودکار یک افزونه را در سایت خود فعال کرده باشید و بعد از آپدیت آن پلاگین همچین مشکلی برای سایت شما رخ داده باشد. بهترین کار ممکن این است که یا بروزرسانی ها را خودتان مستقیم انجام دهید یا در صورتی که روی حالت بروزرسانی خودکار قرار می دهید حتما سایت را در بازه های زمانی کوتاه برسی کنید. بدین صورت از انواع خطاهای وردپرس می توانید جلوگیری کنید.

رفع خطای “The ionCube PHP Loader Needs to be Installed”

اکثر سایت های فروشگاهی ایرانی، پلاگین و پوسته ها را به صورت رمزگذاری در می آورند تا از تکثیر کد های آنها جلوگیری کنند. یکی از برترین ماژول های رمزگذاری کد های php که در وردپرس کاربرد دارد، لودر ioncube می باشد. شما قبل از تهیه افزونه یا قالب باید از این موضوع با خبر باشید که آیا برای نصب آن نیازی به لودر می باشد و اگر نیاز است، لودر مورد نظر فروشنده چیست. 

در مرحله بعدی باید ببینید که ماژول مورد نظر روی هاست شما وجود دارد یا خیر. ما در اترنوکلود روی تمامی پلن های هاست، تمام ماژول های رمزگذاری را در نسخه های مختلف آن که فروشگاه های ایرانی معمولا از آنها استفاده می کنند را در دسترس شما قرار داده ایم تا از این بابت مشکلی برای سایت شما رخ ندهد.

در صورت مواجه شدن با خطای “The ionCube PHP Loader Needs to be Installed” که می توان آن را زیر مجموعه انواع خطاهای وردپرس دانست، باید ابتدا وارد هاست خود شوید و بعد از آن از قسمتی که برای فعال سازی آن در نظر گرفته شده است آن را فعال کنید. در هاست های سیپنل وردپرس اترنوکلود این ماژول ها به صورت پیش فرض فعال و کانفیگ شده اند. در صورت نیاز به آن روی هاست های سیپنل دیگر شرکت ها می توانید از مسیر “Select Php Version” روی گزینه “Extensions” بزنید و بعد ماژول “ioncube_loader” را فعال کنید.

رفع انواع خطاهای وردپرس با فعال سازی اکستنشن ioncube
رفع انواع خطاهای وردپرس با فعال سازی اکستنشن ioncube

آموزش رفع خطای “WordPress Unavailable for Maintenance Error”

خطای WordPress Unavailable for Maintenance Error هم از انواع خطاهای وردپرس می باشد که زمانی رخ میدهد که یک بروزرسانی مهم روی سایت در حال انجام باشد. به صورت کلی بروزرسانی های وردپرس به دو دسته تقسیم می شوند. بروزرسانی هایی که در زمان آپدیت نیاز دارند که سایت در حالت تعمیر و نگهداری قرار بگیرد و بروزرسانی هایی که نیازی به این نیست که سایت به حالت تعمیر و نگهداری برود.

معمولا چند دقیقه بعد از ایجاد این پیام، خود وردپرس سایت را به حالت عادی بر می گرداند و خطا از بین می رود. گاهی اوقات ممکن است که در زمان بروزرسانی یک اتفاقی رخ دهد و بروزسانی با خطا مواجه شود یا به تعویق بیافتد. در این زمان ممکن است که خطای WordPress Unavailable for Maintenance Error به سرعت از بین نرود. در صورت مواجه شدن با این شرایط می توانید به آسانی وارد هاست خود شوید و در همان مسیری که وردپرس را نصب کرده اید فایل Maintenance را پیدا کنید و آن را حذف کنید. بعد از حذف شدن این فایل سایت در دسترس قرار خواهد گرفت.

بررسی انواع ارور های وردپرس
بررسی انواع ارور های وردپرس

نکته 1: ممکن است که این خطا توسط برخی از افزونه یا قالب ها به صورت شخصی سازی در بیاید و یا با شکل و شمایلی متفاوت مانند “خطای Briefly unavailable for scheduled maintenance” نمایش داده شود. همچینی متن های متفاوتی نیز در این مواقع نمایش داده خواهد شد.

نکته 2: ممکن است که فایل Maintenance در برخی از کنترل پنل های هاستینگ به صورت مخفی باشد که برای این منظور باید از تنظیمات کنترل پنل، گزینه نمایش فایل های مخفی شده را بزنید.

دلیل خطای “عدم پیدا شدن شیوه نامه در نصب”

از مهمترین انواع خطاهای وردپرس که طراحان سایت تازه کار با آن مواجه می شوند، پیام خطای “عدم پیدا شدن شیوه نامه در نصب” می باشد که این خطا در زمان نصب قالب روی سایت رخ می دهد. علت اصلی به وجود آمدن این خطا عدم نصب صحیح قالب می باشد که از سمت طراح رخ داده است. شما بعد از خرید یا دانلود هر قالب باید ابتدا آن را در سیستم خود باز کنید و فایل های موجود در آن را مشاهده کنید.

بعد از مشاهده فایل های داخل آن، فایل اصلی که مربوط به قالب است را باید انتخاب و فقط آن را روی سایت خود نصب کنید. فایل اصلی قالب وردپرس یک فایل zip می باشد که اگر آن را باز کنید یک پوشه دارد که درون آن پوشه تعدادی فایل و پوشه دیگر موجود است. یکی از فایل های این پوشه باید style.css باشد. در صورتی که این فایل را مشاهده نکردید یعنی این فایل اصلی قالب نمی باشد. در عکس زیر شما فایل اصلی قالب وودمارت که دارای فایل style.css است را مشاهده می کنید:

رفع انواع خطاهای وردپرس با نصب درست قالب ها
رفع انواع خطاهای وردپرس با نصب درست قالب ها

نکته: این خطا با متن های متفاوتی نیز ممکن است نمایش داده شود. از مرسوم ترین متن های دیگر این خطا می توان به “فایل استایل شیوه نامه در style.css پیدا نشد” و یا “این بسته نمی‌تواند نصب شود. پوسته، پروندهٔ استایل style.css را کم دارد.” اشاره کرد. متن اصلی این خطا به زبان انگلیسی “The package could not be installed. The theme is missing the style. css stylesheet” می باشد.

خطای “این بسته نمی‌تواند نصب شود. هیچ افزونهٔ معتبری یافت نشد.”

خطای “این بسته نمی‌تواند نصب شود. هیچ افزونهٔ معتبری یافت نشد.” نیز مانند خطای قبلی جزو بیشترین انواع خطاهای وردپرس می باشد که طراحان با آن مواجه می شوند و زمانی رخ می دهد که طراح فایل اصلی افزونه را برای نصب آپلود نکرده باشد. نحوه شناسایی فایل اصلی افزونه نیز به این صورت می باشد که شما باید فایل خریداری شده یا دانلودی را در کامپیوتر خود باز کنید و ببینید که حاوی چند پوشه و فایل است یا فقط یک پوشه دارد. در لیست زیر نحوه شناسایی هر دو مورد آورده شده است:

  • اگر یک پوشه بود باید آن را باز کنید. یکی از فایل های php درون آن باید دارای کد های کامنت باشد. کد های کامنت php کد هایی هستند که با */ شروع می شوند و با /* تمام می شوند. در صورت مشاهده این کد ها در خط های ابتدایی یکی از فایل های دارای پسوند php متوجه می شوید که این فایل اصلی است.
  • اگر بیشتر از یک پوشه باشد و حاوی هیچ فایلی نبود، باید داخل یکی از آن پوشه ها یک فایل zip مربوط به افزونه باشد که شرایط قبلی را داشته باشد. یعنی دارای کد های کامنت زیادی در بالای یکی از فایل های با پسوند php باشد. در تصویر زیر فایل اصلی افزونه المنتور پرو به همراه کد های کامنت آن نمایش داده شده است:
آموزش رفع خطای نصب افزونه در وردپرس
آموزش رفع خطای نصب افزونه در وردپرس

خطای “Uncaught Error: Call to undefined function NAME”

خطای “Uncaught Error: Call to undefined function NAME” یکی دیگر از انواع خطاهای وردپرس است و زمانی رخ می دهد که یک تابع درون افزونه یا قالب سایت شما استفاده شده است که یا وجود نداشته باشد یا منسوخ شده است. در این زمان همچین خطایی در سایت نمایش داده خواهد شد. برای رفع این خطا معمولا باید از طراح افزونه یا قالب مورد نظر بخواهید تا آن را برای شما رفع کند. البته دقت کنید که ممکن است یک افزونه با نسخه ای خاص از php کار کند.

برای رفع خطای “Uncaught Error: Call to undefined function NAME” شما باید چند نسخه جدید یا حتی قدیمی php را برای سایت خود تست کنید تا ببینید که این ارور رفع می گردد یا خیر. در صورت رفع شدن خطا می توانید با همان نسخه کار کنید ولی اگر این اتفاق رخ نداد باید حتما از پشتیبانی آن افزونه یا قالب بخواهید تا این مورد را رفع کند. معمولا بیشتر افزونه های وردپرس با نسخه های 7.4 و نسخه های بالاتر از 8 php سازگاری دارند.

آموزش کامل رفع خطای “403 forbidden” در وردپرس

خطای 403 forbidden در زمانی رخ می دهد که کاربر قصد ورود به یک صفحه را داشته باشد ولی این صفحه نیاز به سطح دسترسی بالایی برای مشاهده دارد. معمولا این خطا به مدیران سایت نمایش داده نمی شود ولی برخی از اوقات ممکن است شما این پیام را ببینید.

در صورت مشاهده اشتباه خطای 403 forbidden به کاربران مدیر، اولین کاری که باید کنید این است که افزونه های امنیتی سایت خود را بررسی کنید. این افزونه ها ممکن است دارای فایروال هایی باشند که به اشتباه برخی از صفحه ها را برای مدیران سایت ممنوع کرده اند. با غیر فعال کردن این ویژگی می توانید به صفحه مورد نظر خود دسترس داشته باشید.

آموزش کامل رفع خطای "403 forbidden" در وردپرس
آموزش کامل رفع خطای “403 forbidden” در وردپرس

البته به خاطر بسپارید که فایروال های امنیتی یکی از مهمترین اقدامات برای جلوگیری از برخی از حملات اینترنتی هستند و شما بعد از انجام کار های خود حتما این گزینه ها را روی حالت فعال قرار دهید. خطاهای احتمالی افزونه های امنیتی ممکن است در بروزرسانی های آتی آنها برطرف گردد.

دلیل خطای destination folder already exists در وردپرس

خطای destination folder already exists نیز جزء انواع خطاهای وردپرس می باشد و زمانی رخ می دهد که شما می خواهید یک افزونه یا قالبی را روی سایت نصب کنید و وردپرس یک پوشه به نام همان افزونه را از قبل درون خود داشته است. در هنگام نصب این افزونه یا قالب جدید این پیام خطا ظاهر می شود که به این معنی است که “پوشه از قبل وجود داشته است”.

بهترین کاری که برای رفع خطای destination folder already exists می توان انجام داد این است که وارد هاست خود شوید و برای پلاگین ها از مسیر wp-content/plugins و برای قالب ها از مسیر wp-content/themes پوشه ای که هم نام افزونه یا قالب مورد نظر شما است را حذف کنید. بعد از این کار دوباره می توانید عملیات نصب را انجام دهید.

این پیام خطا گاهی اوقات برای بروزرسانی ها هم مشاهده می شود. راه حل نهایی برای رفع ارور destination folder already exists مانند روشی است که در اینجا برای نصب افزونه یا قالب جدید گفتیم. به دلیل ذخیره داده های شما در بانک اطلاعاتی، نگرانی بابت از دست رفتن اطلاعات شما در هنگام بروزرسانی و رخ دادن این خطا وجود ندارد.

آموزش رفع خطای “لینکی که دنبال کردید منقضی شده است” در وردپرس

خطای “لینکی که دنبال کردید منقضی شده است” که یکی دیگر از انواع خطاهای وردپرس است، از نظر متنی یک مقدار گنگ می باشد و شما باید ببینید که علت اصلی به وجود آمدن این خطا چه چیزی می باشد. معمولا این خطا در برخی از افزونه ها مانند گرویتی فرمز زیاد دیده می شود. همچنین در زمان آپلود فایل های حجیم یا کم بودن رم سرور هم این پیام خطا گاها دیده می شود.

از مهمترین دلایل به وجود آمدن این خطا این است که مسیر و آدرس صفحه ای که شما می خواهید به آن دسترسی پیدا کنید به صورت موقتی تولید می شود و بعد از گذشت زمان مد نظر، این پیام خطا مشاهده می شود. ممکن است که در برخی از مواقع، باگ یک افزونه باعث تولید این خطا شود که بحثی کد نویسی می باشد و وارد آن موضوع نمی شویم. در این صورت می توانید نسخهای دیگری از این افزونه ای که باعث تولید این خطا شده است را بررسی کنید.

آموزش رفع خطای پیوند یا لینکی که دنبال آن میگردید منقضی شده است
آموزش رفع خطای پیوند یا لینکی که دنبال آن میگردید منقضی شده است

یکی دیگر از مواقعی که این خطا مشاهده می شود این است که شما روی دکمه بازگشت مرورگر کلیک کنید و به یک صفحه موقتی مراجعه کنید. به عنوان مثال اگر شما مراحل نصب یک افزونه را سپری کنید و بعد روی دکمه بازگشت کلیک کنید این خطا را مشاهده خواهید کرد. زیرا دیگر هیچ صفحه ای برای نمایش وجود ندارد و خطای “لینکی که دنبال کردید منقضی شده است” به شما نمایش داده خواهد شد.

سایر انواع خطاهای وردپرس

در این پست سعی کردیم تا شما را با انواع خطاهای وردپرس آشنا کنیم تا بتوانید در زمان برخورد با هر کدام از آنها به سرعت مشکل را بر طرف کنید. راه حل های گفته شده در این صفحه تماما تجربی است و روی سایت های زیادی بررسی و آزمایش شده اند و قطعا پس از انجام آنها شما نیز می توانید خطا های وردپرس را پشت سر بگذارید.

ممکن است انواع خطاهای وردپرس دیگری نیز وجود داشته باشد که یا مستقیما به خود وردپرس مربوط نمی باشد و یا از سمت افزونه و قالب های وردپرس این خطا ها به سایت تحمیل گردد. به عنوان مثال ممکن است که شما در سایت خود با خطاهای “Syntax Error” و یا خطاهای مربوط به ssl و موارد مشابه برخورد کنید که علت اصلی آنها هسته اصلی وردپرس نباشد. همچنین در صورت مواجه شدن با ارور های دیگر وردپرس می توانید از فروم های پشتیبانی وردپرس برای رفع آن کمک بگیرید.

هنوز هاست برای سایتتون ندارید؟

ما هاست های وردپرسی با سرعت بالا و شبکه پایدار ارائه میدیم و افتخار ما هست که سایتتون را میزبانی کنیم!

تلگرام
واتساپ

سایر مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *